Samenwerking

Binnen het gebouw van de praktijk bevindt zich ook een paraktijk voor fysiotherapie, met diverse specialisaties. Hiermee wordt intensief samengewerkt.

Het betreft een filiaal van het Beweegcentrum Winschoten

In deze praktijk werken de volgende fysiotherapeuten:

Marja Mulder
Manueeltherapie, (sport)fysiotherapie, geven van trainingen aan mensen met overgewicht, diabetes type 2, metabool syndroom, longaandoeningen, oncologie(kanker), fibromyalgie, reuma en revalidatietrainingen.

Albert van Kasteel
Fysio– en Manueel Therapeut, acupuncturist (lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur). Gespecialiseerd in het behandelen van kaakklachten en klachten bij musici, PR en praktijkmanagement.
 
John Schaap
Fysiotherapie, handtherapie, sportpodologie, geven van doelgroeptrainingen voor patiënten met overgewicht, longaandoeningen, hartproblemen(hartrevalidatie), diabetes type 2, chronische pijn, knie- en schouder, revalidatietrainingen.

 

Daarnaast is er ook een dependence van het Adviesbureau voor Voeding en Sport aanwezig. Deze wordt bemand door Linda Swart en Maaike van Lier.

Zij hebben zich gespecialiseerd in voeding bij:

Zij geven regelmatig voorlichting en cursussen. De cursussen zijn onder andere gericht op gezond leven, gezond gewicht en bewegen.